78

Oglinda Magica – extrem de hazlie de inchiriat pentru evenimentul vostru favorit, dar in acelasi timp trending-ul cabinelor foto a explodat intr-un timp foarte scurt.

Este si normal. Cererea mare, ceea ce a determinat multe firme sa achizitioneze o cabina foto pentru inchiriat. Diferenta o face bine-nteles profesionalismul echipei, personalizarea pentru fiecare client/eveniment, tipul cabinei foto, tipul accesoriilor si a decorurilor si nu in ultimul rand, pretul.

Recomandarea noastra sincera, strict pentru nunti si botezuri in judetul Constanta, este “Oglinda Magica by Autentic Foto“.

Decorurile cu care cei de la Autentic vin in intampinarea oaspetilor, respectul si curtoazia host-ului cabinei pe durata evenimentului, cat si accesoriile speciale publicului adult o fac recomandarea noastra favorita.

Noi i-am cunoscut pe proprietari la targul de nunti din City Park mall si de atunci ne-am deschis ochii in materia acestui serviciu de eveniment. Pare o distractie pe cinste care incita si ii determina pe invitati sa isi dezlantuie creativitatea si spiritul de distractie. Si deasemenea sa se imortalizeze alaturi de partenerul/partenera/prietenii in ipostaze amuzante.

Dansii se deplaseaza atat in localitatea Constanta, cat si in localitatile vecine precum Mangalia, Agigea, Medgidia, Cernavoda etc.

Va uram distractie placuta si succes la organizarea urmatorului dumneavoastra eveniment!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Oglinda-Magica-by-Autentic-Foto

Numar de telefon: 0770 750 669

Si nu uitati, pentru un moment artistic modern si spectaculos, magicianul Ciprian alaturi de Lacramioara prezinta un super spectacol de magie cu durata de 30 de minute in cadrul minunatei voastre nunti! (sau in cadrul botezului copilului vostru) 🙂 (Nunta cu Magie, Botez Magic).