78

Pentru un spectacol fascinant în cadrul evenimentului dumneavoastră inedit, ca și magician în Constanța vă recomandăm spectacolele Magicianului Ciprian de magie și iluzionism!

Spectacolele noastre au un caracter teatral ingenios și utilizează tehnici de spectacol diverse pentru a fascina publicul și a-l introduce într-o lume misterioasă unde imposibilul devine realitate. Buchete de flori care apar ca prin magie, măsuțe care plutesc mirific prin aer, baghete și bastoane întregi care dispar sub privirile atente ale audienței, cărți zburătoare și flăcări ireale; toate acestea sunt doar câteva dintre momentele pe care publicul le poate gusta în spectacolele noastre.

Recomandate pentru adulți și pentru copii, spectacolele sunt concepute în colaborare cu un regizor artistic, un tehnician de sunet și un tehnician de lumini, pentru ca noi să fim pregătiți pentru orice anvergura de eveniment și pentru a putea onora orice tip de scenă.

Vă prezentăm câteva fotografii din cadrul evenimentelor la care am participat:

Spectacol Constanta, Magicianul Ciprian
Magie pe plaja cu Magicianul Ciprian
Cea mai frumoasa nunta cu magie, Constanta
Reactii de uimire alaturi de Magicianul Ciprian
Ploaia de confetti, Magicianul Ciprian si Lacra
Reactii de amuzament, Magicianul Ciprian
Magicianul Ciprian Botez Magic
Magician Constanta Magie Foc
Super Magie
Magicianul-Ciprian-Phoenicia-2
Magicianul-Ciprian-Lake-View-1
Magicianul-Ciprian-Lake-View-3

Ca și Magician în Constanța, magicianul Ciprian satisface până și cele mai exigente cerințe în materie de divertisment de calitate. În recuzita noastră se regăsesc atât numere tip ‘stage magic’ (magie de scenă), cât și iluzii mari (apariții, dispariții sau transormări de animale sau de persoane), cât și rutine close-up (magie de aproape) pentru prezentările la mese.

Avem 3 spectacole principale, fiecare fiind dedicat evenimentului inedit din viața dumneavoastră:

  • Nuntă cu Magie – este spectacolul care aduce distracția și amuzamentul în cadrul nunții dumneavoastră de vis, deseori aducând spiritul de voie bună invitaților si incitându-le privirile uimite
  • Botez Magic – este spectacolul special conceput pentru botezul copilului dumneavoastră, creând o atmosferă de sărbătoare și de magie care uimește și bine dispune invitații
  • Super Magie – este spectacolul potrivit pentru festivități de absolvire, banchete de școală, parcuri de distracție, sau pentru momente magice în cadrul zilelor festive din grădinițe, școli și alte locații inedite.

Pentru și mai multe fotografii din cadrul evenimentelor cu magician în Constanța, vă recomandăm să vizitați și pagina noastră de Facebook și cea de Instagram. Pentru momente video surprinse în evenimentele la care am participat, vă îndrumăm către pagina de YouTube.

Pentru absolut orice întrebare legată de spectacole noastre sau despre cum vă putem ajuta, sunați fără ezitare la numărul:

0764 424 836Office “Magicianul Ciprian”