75

În cele ce urmează vă prezentăm o arhivă conținând aparițiile cu Magicianul Ciprian in media: televizor, radio și podcasturi live. Sperăm să le savurați cu plăcere!


O dimineață într-adevăr magică, în emisiunea Bună Dimineața, Constanța de la Antena 3! Multă magie, culoare și mister în platoul emisiunii, alături de magnifica prezentatoare, Alexandra Bulz Panait! Totul despre începuturile magiei, recomandări pentru micii magicieni și bine-nțeles, câteva numere în direct!


În vara anului 2020, copiii și adulții s-au putut bucura de spectacole fenomenale de magie și iluzionism alături de Magicianul Ciprian, pe plajă, în aer liber! Cum au decurs aceste spectacole și care a fost sentimentul? Aflați în emisiunea de la Radio Vacanța!


O emisiune fabuloasă alături de fantastica Larisa Calistru de la Radio Constanța, despre provocările spectacolelor de magie, inovații în divertismentul din Constanța și toate noutățile din ultima perioadă.


Una dintre aparițiile preferate cu Magicianul Ciprian la televizon a fost cea de la Antena Stars din vara anului 2014. O emisiune plină de voie bună și umor, presărată desigur cu numere spectaculoase de magie.


În vacanța de vară, după primul an de facultate în Marea Britanie, pe lângă numeroasele spectacole de magie am fost invitat în emisiunea “Asta-i viața… la mare!” alături de cea mai șarmantă moderatoare de emisiuni televizate, Elena Calcan. Bucurați-vă!


Câteva secvențe cu numerele de magie stradală surprinse în cadrul “Brașov International Magic Fest” din 2014, alături de alți colegi magicieni din România și străinătate.


În fiecare an, Magicianul Ciprian prezintă un spectacol de magie inedit copiilor proveniți din sate din cadrul proiectului “Traian Summer School”. Un reportaj Digi 24 cu secvențe dintr-unul din spectacole.


O altă apariție cu Magicianul Ciprian in media, deși nu legată de arta iluzionismului, a fost în clasa a XII-a. Elevii din liceul teoretic “Traian” au câștigat în cadrul festivalului de scurt-metraj pentru liceeni “FILMMIC” locul 1 la categoria spot publicitar cu filmulețul “Less sugar can sweeten your life” (“Mai puțin zahăr vă indulcește viața”).


Acestea au fost aparițiile din cadrul emisiunilor de la Antena Stars, Neptun Tv, Web TV Brasov și Digi 24. Dacă ați ajuns până aici și vreți mai mult, vă invităm să vizitați și secțiunea BLOG dacă nu ați facut-o încă. 🙂