74

“Botez Magic” este un spectacol deosebit, distractiv și diferit, special pentru botezul copilului vostru.

Dacă doriți un moment de neuitat în cadrul botezului copilului vostru. Dacă v-ați săturat de clasicele “ursitoare” și vreți ceva nou. Dacă doriți ca invitații voștri să țină minte evenimentul inedit la care tocmai ce au participat.

Magie de Scenă (Durata: 40 de minute)

PLUS

Magie la Mese / Close-up Magic (Durata: 10-20 de minute)


În cadrul momentului de
“Botez Magic”, noi garantăm:

– Să destindem atmosfera și să facem invitații să se simtă excelent prin intermediul reacțiilor necontrolate de uimire și a ropotelor de aplauze

– Să aducem voia bună și spiritul de distracție, show-ul conținând momente de interactivitate cu invitați, deseori generând hohote de râs sau/și râs cu lacrimi

– Să prezentăm în cadrul botezului copilului dumneavoastră un spectacol foarte calitativ din punct de vedere artistic, astfel încât valoarea evenimentului să crească

Vă prezentăm câteva cadre surprinse în evenimentele de anul trecut:


Programul cuprinde:

– În intro, o rutină spectaculoasă de iluzionism clasic, prezentată într-o variantă modernă. Momentul inițial de interacțiune cu invitații dumnevoastră este, credem noi, unul dintre cele mai importante. Așa cum o impresie bună se formează în primele câteva secunde de convorbire, așa și un spectacol inedit este judecat din primele câteva secunde. Începutul show-ului este format dintr-o rutină dinamică și energică cu multe efecte surprinzătoare, care va uimi invitații și îi vor face să își dorească să vadă mai mult.

– O rutină modernă de magie, mai precis numărul misterios cu multiplicarea sticlelor. Rutina de iluzionism este presărată cu glume subtile pentru a destinde atmosfera printre rândurile invitaților și este plină de dinamism și comedie, pentru a duce misterul și zâmbetele spectatorilor la cote maxime.

– Pentru a întreține atmosfera, urmează magia cu cărțile gigantice. Un număr incitant, care îi ține atât pe adulți, cât și pe copii cu sufletul la gură. Numărul în care publicul trebuie să urmărească cartea uriașă “As de inimă roșie”, are un final extrem de neașteptat și de plăcut, întreaga rutină fiind executată pe un ritm de muzică de festival.

– Urmată îndeaproape de magia alături de tătic, dispariția sacoului! Cel mai impresionant număr din întreg spectacolul, care îi va încânta garantat pe invitații dumneavoastră. Asistenta Magicianului Ciprian este legată cu două sfori groase de jur împrejurul corpului, dar aflată într-un tub de pânză cu tăticul, reușește să îi facă sacoul să dispară și să apară pe ea, sub sforile cu care aceasta este legată. Momente hazlii apar și datorită interacțiunii neașteptate ale mămicii cu tăticul “dispărut” în tubul de pânză.

– Momentul captivant și intrigant, iluzia cu valiza invizibilă! O mică coregrafie este prezentată nașului (sau unui alt invitat special), care va deveni complicele numărului de magie! Atunci când scurta coregrafie este repetată pe muzică de către naș, valiza se umple instantaneu prin magie cu bancnote de sute de dolari! Este numărul care aduce ropote de aplauze, râsete și atenție pentru nașii bebelușului sau invitatului special.

Magia de familie, împreună cu mama, tatăl și bebelușul: ploaia cu inimioare. Un moment emoționant prezentat alături de o poveste surprinzătoare despre dragostea eternă. Două inimi de hârtie sunt scufundate într-un pahar cu apă, simbol al purității și al vieții veșnice. Atunci când ghemotocul umed este scos din pahar, acesta se transformă prin magie intr-o ploaie de confetti. Momentul simbolizează iubirea dintre părinți care se unește și transformă în dragostea lor pentru copilul nou născut.

– Iar în finalul spectacolului de “Botez Magic”, numărul special alături de mămică, măsuța zburătoare. Acesta este combinat cu ploaia de baloane de săpun care oferă o atmosferă adevărată de poveste, din care reies cadre senzaționale surprinse de fotograful invitat de dumneavoastră. Un sfârșit de spectacol grandios, plin de emoție și voie bună, cumulat cu aplauze tumuloase pentru mămică și pentru părinți.

– Momentul de magie s-a terminat, dar magicianul alături de mămică, tătic, bebe și invitați tocmai au încins atmosfera. După o fotografie amintire este momentul perfect pentru a chema toți invitații pe ringul de dans și a continua distracția!


Important!

*Sonorizarea momentului de magie de scenă este asigurată prin microfoane proprii de tip head-set și interfață audio wireless, pentru difuzarea pieselor. Dacă la eveniment aveți invitat un DJ sau o formație, ne conectăm rapid la sistemul lor de sunet prin intermediul unui singur cablu.

**În timpul show-ului de magie utilizăm două mașini cu jerbe de fum vertical și lumini, în momentele cheie ale spectacolului, pentru a crea atmosfera plină de magie care încântă peste așteptări invitații dumneavoastră.

***Momentul de magie necesită 5 minute pentru a fii instalat în orice locație.

Câteva fotografii din cadrul BOTEZURILOR la care am participat:

Bonus!

În anul 2023 aducem o noutate prin continuare numerelor de magie printre mese pentru următoarele 10-20 de minute. Pentru persoanele care vor să savureze magia și nu au avut ocazia din diverse motive (ex.: vizibilitate redusă către ringul de dans), Magicianul Ciprian va trece de la masă la masă și va prezenta invitaților numere de magie cu sfori, cărți de joc, monede, eșarfe, fără a distrage atenția de la desfășurarea evenimentelor de pe ringul de dans. Această interacțiune este la fel de mult savurată de către cei tineri, cât și de cei mai în vârstă, rezultând mereu în hohote de râs și amuzament de calitate printre mese.


Pentru absolut orice întrebare legată de spectacolul “Botez Magic” sau despre cum vă putem ajuta, sunați fără ezitare la numărul:

0764 424 836Office “Magicianul Ciprian”