80

Povestea noastra este despre pasiune, excelenta si distractie.

Punem pasiune in toate spectacolele pe care le cream, fiindca am invatat ca acesta este ingredientul secret pentru a avea un eveniment reusit. Ne mentinem mereu informati asupra ultimelor noutati din domeniul artistic si implementam totul punand o parte din inima noastra in tot ceea ce facem. Inovam constant pentru a oferi cele mai faine experiente spectatorilor.

Tindem mereu spre excelenta in munca, lucru care se reflecta prin atentia continua si constanta la detalii. Credem ca de fiecare data clientii nostri trebuie sa primeasca mai multa valoare in timpul evenimentului decat suma platita. Ne place sa credem ca acesta este si motivul principal pentru care in fiecare an avem contracte de succes, fara sa fim nevoiti sa ne promovam prea mult.

Preseram totul cu amuzament si distractie, fapt care ne face sa adoram sa lucram impreuna pentru voi. Spectacolele au caracter energic si sunt pline de vibe pozitiv, fiindca adoram sa va impresionam pe voi si pe invitatii vostri. Ne place sa livram sentimente de incantare si surprindere si sa va facem evenimentul cat mai memorabil!

Povestea noastra a inceput in cadrul echipei magice infiintate in anul 2013 de catre Ciprian Morţi, cunoscut si ca Magicianul Ciprian. Tânăr artist, practicant al artei magiei si iluzionismului, cu numeroase premii si aparitii nationale si internationale, dintre care amintim:

  • Locul III la disciplina “Magie de Scenă” in cadrul Colocviului Naţional de Magie, Ediţia a-III-a, la varsta de doar 14 ani
  • Trei de “DA” in concursul televizat “Romanii au Talent”, la varsta de 16 ani
  • Locul I la “Festivalul naţional de scurt-metraj pentru liceeni, FILMMIC”
  • Roluri principale in piesele de teatru din Marea Britanie: “Castle Spectre” (2014), “SIlly Cow” (2014), “Waiting for Godot” (2015), “Athrú” (2015), “I Have No Mouth and I Must Scream” (2016) și multe altele
  • “Cel mai bun editor video”, pentru interviul cu formaţia britanică “The Moons”

Pentru mai multe detalii privind aparitiile in media avute pe parcursul carierei lui Ciprian, va recomandam sectiunea “Aparitii Media”. Pentru ultimele noutati din care am facut parte, sectiunea “BLOG”.

2 thoughts to “Povestea noastra

Comments are closed.