77

In articolul trecut am dat startul seriei care prezinta recomandarile noastre despre toate noutatile si serviciile inedite din judetul Constanta, pentru nunta dumneavoastra. Incepem distractia cu prima recomandare de baza, Orange Photos.

Pentru ca nici un cuplu nu doreste sa uite clipele minunate petrecuta in ziua nuntii, fotografii super profesionisti de la Orange Photos, Adrian si Teodora, reusesc sa imortalizeze cele mai indragite ipostaze din ziua mult asteptata, ziua nuntii voastre!

Ei bine, un lucru este important si trebuie sa il stiti. Adi si Teo fac fotografii doar oamenilor frumosi! Si nu ma refer la o frumusete exterioara, ci am vazut doar oameni pozitivi, plini de vitalitate si de chef de viata fotografiati de ei. Plus ca asta se revede si in munca lor, fiecare cadru fiind o expresie de superb, dupa care nu poti spune decat “bai, ce frumos!”.

Fara multe capricii, dar nu este Orange ca la reteaua de telefonie mobila, ci este Orange (pronuntat “Oranj”), ca in micutul satuc din sud-estul Frantei, mai precis din Provence-Alpes-Côte-d’Azur. Au o poveste foarte interesanta daca ii intrebati legata de cum au decis sa isi numeasca brand-ul dupa acest satuc.

Si deoarece o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, va lasam sa admirati cateva cadre surprinse de dansii la nuntile la care au participat! Plus doua cadre surprinse in studioul lor alaturi de magicianul dumneavoastra favorit, Magicianul Ciprian 🙂 Spor la vizionare!

Website: OrangePhotos.ro

Facebook: facebook.com/OrangePhotos

Iar pentru a va surprinde placut invitatii, a-i uimi si a-i face sa tina minte nunta dumneavoastra mult timp, va recomandam un super moment de magie special realizat pentru nunta, din partea noastra. www.MagicianulCiprian.ro/Nunta-Cu-Magie