64

Glume cu si despre magicieni (partea a 2-a) este un articol care a facut furori in blogosfera romaneasca timpurie. Articol citit de zeci de mii de ori pe parcursul anilor.

 • La circ David Coperfield primeste ca de obicei un potop de aplauze. El isi anunta ultimul numar: – In urmatorul numar voi face sa dispara o femeie. Pentru asta am nevoie de un voluntar din public. Din randul doi se aude un glas: – Mergi, mergi dumneata, mama soacra!
 • Magicianul din tren

Intr-un compartiment dintr-un tren de la Constanta la Bucuresti se intalnesc 4 barbati. Pentru a trece timpul, cei 4 se decid sa faca cunostinta. Primul este director al unui lant de hoteluri, al doilea este un renumit chirurg pe creier, al treilea este fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii iar al patrulea este … magician

Prima persoana, fiind sceptica in privinta meseriei lui il intreaba pe magician:

„Domnule, chiar sunteti magician? Aratati-mi ceva ca sa va cred.” Magicianul optimist ii raspunde:

“Bine, dar am nevoie de servieta ta.”

„Domnule, eu sunt un chirurg renumit pe creier, in aceasta servieta tin toata aparatura necesara unei operatii de succes, cu ea am salvat multe vieti, costa o avere. Nu vi-o pot da!”

„Domnule, promit ca servieta dumneavoastra nu va patii nimic. Aveti incredere.”

Domnul ii imprumuta servieta magicianului. Acesta o ia, o arunca pe geam, dupa 5 minute se duce in compartimentul alaturat si i-o aduce intreaga.

Dupa acest numar reusit el isi primeste aplauzele binemeritate. Al doilea nu este convins de iluzie si mai doreste ca magicianul sa o repete o data. „Mai aratati o data trucul, daca spuneti ca sunteti intradevar magician.”

„Bine, dar am nevoie de pixul dumneavoastra.”

„Domnule, sunt directorul al unui lant de hoteluri, cu acest pix am semnat mii de contracte, are gravat pe el cu aur numele meu, costa o gramada de bani. Nu vi-l pot da.”

„Aveti incredere, pixul dumneavoastra va fi bine.”

Pana la urma domnul cedeaza si ii imprumuta pixul. Magicianul il ia, il arunca pe geam, dupa 5 minute se duce in compartimentul alaturat si i-l aduce ca nou.

„Chiar sunteti un adevarat magician!”, i se raspunde.

Cel mai necredincios dintre toti, fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii, George W. Bush, ii spune ca nu crede nimic din tot ceea ce a vazut si mai doreste inca o data sa ii fie aratat numarul.

„Bine, dar si de data aceasta am nevoie de un obiect. Ati fi amabil sa imi imprumutati ceasul ?”

„Acesta este cel mai valoros ceas al meu, este realizat manual din cristale Swarovsky, a durat peste 20 de ani sa fie produs, m-a costat o avere. Nu vi-l pot da!”

„Daca doriti sa revedeti numarul, va trebuii sa mi-l dati”.

Si acesta din urma cedeaza. Magicianul cum bine ne-am obisnuit ia ceasul, il arunca pe geam, dupa 5 minute se duce in compartimentul alaturat … si … Surpiza! Se intoarce fara ceas!

„Domnule Bush, ma scuzati, dar ceasul dumneavoastra nu v-a mai putea fi returnat. A aparut o eroare in truc si am pierdut ceasul. Dar nu va faceti probleme, tocmai ce am avut un spectacol in Las Vegas si va voi returna toti banii pe ceas cu varf si indesat. Cum ajungem in Bucuresti v-a venii un domn cu o valiza in care se vor afla banii.”

Cei doi au ajuns in gara. „Nu va suparati, dar omul cu banii pentru ceas are o mica intarziere, daca nu va deranjeaza haideti la aceasta placintarie sa comandam ceva.”, spuse magicianul.

„Ce doriti a comanda?” se aude chelnerul.

Fiecare isi comanda cate o branzoaica. Musca Fostul Presedinte din ea… „Mmmm… Delicioasaa!”

Musca si Magicianul din ea si gaseste… CE CREDETI CA GASESTE IN BRANZOAICA??

Stiu, tot articolul nu are decat 2 bancuri, din care unul de dimensiuni kilometrice. Dar astept raspuns la cel de-al doilea prin comentarii.

O seara buna!:)

6 thoughts to “Glume cu si despre magicieni

 • Skeptik

  un TT…iar si apoi surpriza…ceasul

 • cipyk

  Sunt mai multi deacord cu Skeptik? Sau poate sunt alte raspunsuri. Ascult

 • Diana

  presupun ca ceasul 😀

 • Pingback: Dilema « Cipyk’s Blog

 • TodiNi

  …hhahahahahahaha …branza ….

 • savy

  branza:))

Comments are closed.