76

“Artemis Events” sunt sugestia numarul 2 din seria recomandarilor de organizatori / furnizori pentru viitoarea dumneavoastra nunta sau botez din judetul Constanta.

Fiecare recomandare vine dupa ce noi am luat contactul cu serviciul respectiv oferit, aceasta serie de articole reprezentand experienta si parerea noastra directa 🙂

In aceasta seara vorbim despre echipa Artemis Events, care desi sunt bazati in Mangalia, organizeaza evenimentul dumneavoastra de vis in orice locatie de pe intreg litoralul romanesc. Ei sunt printre putinii din judetul Constanta care au curajul sa se niseze si sa organizeze evenimente full-service “altfel”.

De la locatii unice si speciale precum nunta la malul marii, pe plaja, sau cununie pe iaht, pana la momente surpriza de divertisment precum show de magie sau petreceri animate baby-shower pentru viitorul nascut. Dansii planuiesc absolut toate detaliile evenimentului conform dorintelor voastre si le indeplinesc in cel mai mic detaliu. De aici si sloganul lor “You dream, we create”.

In gluma ne-au spus ca doresc pe viitor sa organizeze chiar si “petreceri de despartire”, la care ambii parteneri (sau fostii parteneri?) sa fie prezenti. Cum ca despartirile nu ar trebui sa fie triste, ci ar trebui celebrate. Dar lasam alte cupluri sa incerce primii acest nou sortiment.

Se adreseaza celor care prefera sa angajeze un profesionist din domeniul organizarilor de evenimente, in loc sa alerge si sa negocieze dansii, cu intreg stresul de rigoare inainte de marele eveniment.

Celor care in ziua lor speciala doresc sa se relaxeze si sa se bucure intr-adevar de eveniment, avand constiinta impacata ca cineva se ocupa de toate detaliile derularii evenimentului ca la carte, conform cerintelor voastre prestabilite.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/evenimentepeplaja/

Numar telefon: 0751 112 524